Sale! New Pachet Norman Spinrad Expand

Pachet Norman Spinrad

Norman Spinrad Norman Spinrad

New

40% REDUCERE

More details

40,00 lei

Instead of 65,00 lei

Pack content

ÎNSEMNĂRI DIN VREMEA MOLIMEI

Vreme de douăzeci de ani sexul şi moartea au fost inevitabil asociate. Vreme de douăzeci de ani bărbaţii şi femeile au fost siliţi să-şi refuze plăcerile obişnuite ale sexului direct, nestînjenit, sau să cedeze în faţa dorinţelor naturale ale cărnii şi să plătească îngrozitorul preţ. Vreme de douăzeci de ani specia s-a confruntat cu spectrul propriei dispariţii. Vreme de douăzeci de ani Africa şi cea mai mare parte a Asiei şi a Americii Latine au fost puse în carantină de forţele armate ale Americii, Europei, Japoniei şi Uniunii Sovietice. Vreme de douăzeci de ani popoarele lumii au clocotit în sucul propriu al frustrării sexuale. Prin urmare, nu-i deloc de mirare că Anii Molimei au fost ani de nebunie.

IMAGINI LA ORA UNSPREZECE

O zi obişnuită în Los Angeles: smog, căldură apăsătoare, trafic infernal. La KLAX-TV e însă departe de-a fi o zi ca oricare alta: un grup de eco-terorişti înarmaţi pînă în dinţi, Comandoul Armatei Verzi, a pus stăpînire pe studiourile micului post local de televiziune. Vestea proastă e că au împînzit sediul KLAX cu îndeajuns de mult explozibil pentru a arunca în aer un colţ al planetei pe care declară să o salveze şi sînt hotărîţi să facă acest lucru în cazul în care cererile lor deloc rezonabile nu vor fi îndeplinite. Vestea bună este că echipa de ştiri de la KLAX are acces în exclusivitate la cel mai tare subiect jurnalistic al deceniului... iar audienţa creşte cu fiecare oră care trece...

Născut în 1940, Norman Spinrad s-a făcut remarcat în mediile literare F&SF în anii şaizeci-şaptezeci, ca reprezentant al curentului New Wave promovat în Marea Britanie de Michael Moorcock şi revista New Worlds, iar în Statele Unite de către Harlan Ellison şi antologia Dangerous Visions. Provocator în limbaj şi abordînd o tematică adesea controversată, Spinrad e cunoscut cititorilor români datorită romanelor Bug Jack Baron (Editura Adevărul, 1991) The Iron Dream (în traducere românească Visul de fier, Nemira, 1994), A World Between (Între două lumi, RAO, 1998), Imagini la ora unsprezece (1994, Millennium, 2010) etc., dar şi datorită culegerii de nuvele Other Americas (Alte Americi, Nemira, 1994). Cel mai recent dintre romanele sale se intitulează The People's Police şi va apărea în primăvara lui 2017, la Tor Books.

Accept Site use cookies