Luizienii Expand

Miloş Dumbraci - Luizienii

Miloş Dumbraci Miloş Dumbraci

110

New

18,00 lei

Regele-Soare le-a dăruit Luizienilor puterile care-i deosebesc de plebe. În schimb, le controlează aristocraţilor fiecare clipă a vieţii, fiecare decizie, fiecare trădare... sau aproape.

Aliaţi de vînzare, mercenari cu vibro-săbii ori sigilii, aventurieri şi muschetari roiesc, mint şi uneltesc la Curte, în catacombele Oraşului Luminilor, în deşerturile Valeniilor sau dincolo de Canal, în Londra lorzilor de plastic. Cum se va desface ghemul de intrigi? Prin revoluţie? Război? trădarea trădătorilor şi încă ceva pe deasupra? Monarhul-Zeu şi Stelinii săi ar putea ghici răspunsul, însă aceştia sînt interesaţi numai de artă. Dar poate ar mai fi cineva...

Data apariţiei noiembrie 2016
Format paperback, 110x182 mm
Număr de pagini 104
ISBN 978-606-8693-16-3

Născut la Rîmnicu Vîlcea în 1979, Miloş Dumbraci a studiat la un liceu cu profil real, pepinieră de IT-işti şi ingineri, dar a ales calea armelor (Academia Tehnică Militară Bucureşti) şi în prezent „milităreşte” prin capitală. A debutat în februarie 2015 în Gazeta SF, iar de atunci a publicat numeroase proze SF şi fantasy în revistele Gazeta SF, Helion, Nautilus, Fantastica, Ştiinţă & Tehnică. În 2016 a publicat culegerea de povestiri Hoţul de moarte şi nuvela Luizienii, ambele la Millennium.

Accept Site use cookies