Aducerea la zi Expand

Cătălin Badea-Gheracostea - Aducerea la zi

Cătălin Badea-Gheracostea Cătălin Badea-Gheracostea

077

New

This product is no longer in stock

30,00 lei

„Aducerea la zi” este exact ceea ce spune titlul: o continuare a însumării publicistice din Alternative critice, pînă la data publicării în volum. Articolele acestea au fost, în bună măsură, publicate anterior în cadrul rubricii „SFada cu literatura” pe care Cătălin Badea-Gheracostea o susţine în Observator Cultural. Textele sînt grupate tematic, de la simple cronici de întîmpinare, la reportaje de la evenimente ale lumii SF româneşti şi la analize comparate ale unor volume de facturi similare. Cel mai interesant fragment este o micromonografie Ion Hobana, un posibil început pentru o viitoare lucrare de mai largă respiraţie.

Data apariţiei noiembrie 2012
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 208
ISBN 978-606-8113-67-8

Cătălin Badea-gheracostea (n.1968, Braşov) este doctor în filologie cu teza Fantastica românească după al doilea război mondial (2013), la Universitatea Transilvania din Braşov. A publicat numeroase articole dedicate acestui subiect în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate. Susţine o rubrică de gen în Observator Cultural.


Volume publicate: Alternative critice (2010), Aducerea la zi (2011), Short (Hi)Story of Romanian Speculative Fiction (2012), SFada cu literatura (2016).

Accept Site use cookies