Taxidermie Expand

Narcisa Stoica - Taxidermie

Narcisa Stoica Narcisa Stoica

079

New

40,00 lei

Jaer Verron: un tînăr expert în taxidermie, pornit în căutare de faimă şi aventuri spre capitala imperiului, unde primejdiile pîndesc la fiecare pas, iar rivalii nu au nici o milă.

Mizurro: fiica împăratului Raghmen, o femeie frumoasă şi inteligentă, care îşi pune în aplicare cunoştinţele de strategie dobîndite pe ascuns din tomurile prăfuite ale bibliotecii imperiale în competiţia cu fraţii săi pentru preluarea titlului de moştenitor al tronului.

Destinele celor doi se vor întrepătrunde atunci când Mizurro îi va încredinţa lui Jaer o misiune ce-l va purta în cele mai îndepărtate satrapii ale imperiului, dezvăluindu-i resorturile care mențin într-un echilibru fragil o lume extrem de complexă şi taine de care depinde nu doar viitorul lui Mizurro ca succesor la tron, ci însăşi supravieţuirea Imperiului.

Data apariţiei noiembrie 2012
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 480
ISBN 978-606-8113-78-4

Narcisa Stoica (n.1979)este licenţiată în Comunicare & Relaţii Publice şi, din 2009, specialist în Geopolitică & Relaţii Internaţionale. A debutat cu povestirea „Interviul. de Angajare” în revista Nautilus, mai 2009. Ulterior a publicat povestiri în numeroase antologii şi aproape toate publicaţiile de gen. Romanul fantasy Taxidermie este, deocamdată, singurul volum pe care l-a publicat.

Accept Site use cookies