În sîngele tatălui Expand

Ciprian Mitoceanu - În sîngele tatălui

Ciprian Mitoceanu Ciprian Mitoceanu

072

New

PREDESTINARE GENETICĂ: CARTEA ÎNTÎI

More details

This product is no longer in stock

25,00 lei

Oamenii sînt egali între ei. Principiul egalităţii de şanse a fost baza societăţii moderne, pînă în ziua în care congressmanul Dawson a propus celebrul amendament care avea să-i poarte numele. potrivit acestuia, societatea trebuie să se împartă în categorii sociale în funcţie de înzestrarea genetică. Dar răsturnarea inimaginabilă a valorilor are repercusiuni în cele mai nebănuite domenii...

...astfel încît se naşte întrebarea: dacă înzestrarea genetică e cea care dictează destinul unui om, oare şi pulsiunile criminale sînt cauzate de un „defect” genetic, moştenit din sîngele tatălui?

Data apariţiei mai 2012
Format 125x195 mm
Număr de pagini 224
ISBN 978-606-8113-77-7

Ciprian Mitoceanu (născut la 19 martie 1976, la Suceava) este profesor de istorie ca formaţie şi pasionat de literatură în toate formele ei. Prolific, posesor al unei imaginaţii prodigioase şi al unui rar talent de povestitor, Mitoceanu a debutat în 2007 cu romanul Colţii, iar ulterior s-a făcut remarcat prin numărul mare de povestiri publicate în mai toate publicaţiile de gen. A mai publicat romanul Amendamentul Dawson (2012), În sîngele tatălui (2012), Insula Diavolului (2015) şi Faţă în faţă (2016), cele trei din urmă alcătuind trilogia Predestinare genetică.

Accept Site use cookies