Brigăzile-fantomă Expand

John Scalzi - Brigăzile-fantomă

John Scalzi John Scalzi

039

New

RĂZBOIUL BĂTRÎNILOR: CARTEA A DOUA

Titlul original: THE GHOST BRIGADES

Traducere din limba engleză: Cristina şi Ştefan Ghidoveanu

More details

This product is no longer in stock

30,00 lei

Brigăzile-fantomă sînt corpul de elită al Forţelor Coloniale de Apărare, soldaţi perfecţi creaţi din ADN-ul morţilor şi antrenaţi să facă faţă unor misiuni aparent imposibile. Sînt tineri, rapizi şi cu totul lipsiţi de emoţiile oamenilor obişnuiţi.

...Căci universul e un loc periculos pentru omenire... şi e pe cale să devină şi mai periculos! Trei rase cu care omenirea a avut de-a face în trecut au decis să se alieze pentru a stopa expansiunea terestră în spaţiu. Marele lor atu este un pămîntean trădător, omul de ştiinţă Charles Boutin, care a avut acces la toate secretele Forţelor Coloniale. Pentru ca oamenii să supravieţuiască, motivul trădării lui Boutin trebuie să fie aflat cu orice preţ.

Jared Dirac, un hibrid suprauman creat pe baza ADN-ului lui Boutin, e singurul care ar putea avea acces la amintirile stocate electronic ale savantului trădător. Dar transplantul de memorie la care este supus acesta pare a fi dat greş, iar Dirac este obligat să se alăture Brigăzilor-fantomă.

La început, Jared Dirac pare a fi într-adevăr un soldat perfect. Dar apoi amintirile lui Boutin încep să iasă la suprafaţă, iar Jared începe să intuiască motivele reale ale trădării savantului şi soarta mai sinistră decît orice înfrîngere pe care inamicii omenirii au rezervat-o acesteia...

Data apariţiei noiembrie 2010
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 320
ISBN 978-606-8113-13-5
Accept Site use cookies