Imagini la ora unsprezece Expand

Norman Spinrad - Imagini la ora unsprezece

Norman Spinrad Norman Spinrad

037

New

Titlul original: PICTURES AT ELEVEN

Traducere din limba engleză: Horia Nicola Ursu & Mircea Pricăjan

More details

40,00 lei

O zi obişnuită în Los Angeles: smog, căldură apăsătoare, treafic infernal. La KLAX-TV e însă departe de-a fi o zi ca oricare alta: un grup de eco-terorişti înarmaţi pînă în dinţi, Comandoul Armatei Verzi, a pus stăpînire pe studiourile micului post local de televiziune.

Vestea proastă e că au împînzit sediul KLAX cu îndeajuns de mult explozibil pentru a arunca în aer un colţ al planetei pe care declară să o salveze şi sînt hotărîţi să facă acest lucru în cazul în care cererile lor deloc rezonabile nu vor fi îndeplinite. Vestea bună este că echipa de ştiri de la KLAX are acces în exclusivitate la cel mai tare subiect jurnalistic al deceniului... iar audienţa creşte cu fiecare oră care trece...

Data apariţiei iunie 2010
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 496 pagini
ISBN 978-973-8113-10-4

Născut în 1940, Norman Spinrad s-a făcut remarcat în mediile literare F&SF în anii şaizeci-şaptezeci, ca reprezentant al curentului New Wave promovat în Marea Britanie de Michael Moorcock şi revista New Worlds, iar în Statele Unite de către Harlan Ellison şi antologia Dangerous Visions. Provocator în limbaj şi abordînd o tematică adesea controversată, Spinrad e cunoscut cititorilor români datorită romanelor Bug Jack Baron (Editura Adevărul, 1991) The Iron Dream (în traducere românească Visul de fier, Nemira, 1994), A World Between (Între două lumi, RAO, 1998), Imagini la ora unsprezece (1994, Millennium, 2010) etc., dar şi datorită culegerii de nuvele Other Americas (Alte Americi, Nemira, 1994). Cel mai recent dintre romanele sale se intitulează The People's Police şi va apărea în primăvara lui 2017, la Tor Books.

Accept Site use cookies