Brian Herbert & Kevin J. Anderson - Dune: Bătălia Corrinului Expand

Brian Herbert & Kevin J. Anderson - Dune: Bătălia Corrinului

Brian Herbert & Kevin J. Anderson Brian Herbert & Kevin J. Anderson

036

New

TRILOGIA LEGENDELOR: CARTEA A TREIA

Titlul original. DUNE: THE BATTLE OF CORRIN

Traducere din limba engleză: Cristina şi Ştefan Ghidoveanu

More details

This product is no longer in stock

50,00 lei

Au trecut cincizeci şi şase de ani dificili de la evenimentele istorisite în CRUCIADA MAŞINILOR. După moartea Serenei Butler, lumile sincronizate şi planetele nealiniate sînt eliberate rînd pe rînd şi, în sfîrşit, se întrevede speranţa unei păci durabile, impusă în condiţii favorabile omenirii. Jihadul împotriva maşinilor gînditoare pare a se apropia de un deznodămînt fericit.

Omnius are însă o ultimă carte mortală de jucat: molime devastatoare sînt dezlănţuite asupra lumilor stăpînite de oameni, ucigînd tot ce e viu pe planete întregi. În războiul biologic total, balanţa e din nou nefavorabilă omenirii. Titanica luptă care durează de secole se va decide însă în apocaliptica bătălie a Corrinului...

În cea mai grandioasă înfruntare din istoria literaturii science fiction, omul şi maşina vor fi faţă în faţă pentru ultima oară... iar pe Arrakis, planeta-deşert, legendarii fremeni se transformă în războinicii de temut pe care îi va descoperi Paul Muad'Dib în DUNE, capodopera lui Frank Herbert.

Data apariţiei iunie 2009
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 640
ISBN 978-606-8113-02-9
Accept Site use cookies