Steampunk. A doua revoluţie Expand

Adrian Crăciun (editor) - Steampunk. A doua revoluţie

Adrian Crăciun Adrian Crăciun

092

New

Ediţia a II-a

More details

35,00 lei

Citiţi despre criminali care vin din dimensiuni paralele, maşinării demonice care corup suflete, oameni căzuţi din stele în alte lumi, invadatori ai lumii şi ai minţii, oraşe ce se ridică la nori, întrebări nepotrivite cu răspunsuri nedorite, savanţi magicieni care se ascund în iluzii de frica torţionarilor, profeţii şi nostalgii care pot altera istoria... şi alte „abureli” minunate!

Volumul conţine povestiri semnate de: Aron Biro, Oliviu Crâznic, Ştefana Cristina Czeller, Costi Gurgu, Michael Haulică, George Lazăr, Mircea Opriţă, Florin Pîtea, Marian Truţă, Ioana Vişan.

Data apariţiei mai 2014
Format paperback, 125x195 mm
Număr de pagini 304
ISBN 978-606-8113-06-7

Adrian Crăciun s-a născut în 1975 la Buzău. A absolvit Facultatea de Finanţe din cadrul ASE București, iar după absolvire s-a mutat la Sibiu. În perioada 1999-2007 a schimbat mai multe locuri de muncă, majoritatea în IT și Finanţe. În 2007 s-a stabilit în Greater Toronto Area (Canada), unde lucrează ca Senior Financial Business Analyst pentru proiecte de infrastructură. Este fondatorul blogului CititorSF (2007). A publicat articole în Galileo Online și Nautilus.

Accept Site use cookies